Uit de Kast

En dan is er voor mij ook het moment om uit de kast te komen. Nee, sorry… ik ben niet homoseksueel geworden (tegenwoordig wórdt je homo, vroeger werd je zo geboren). Nee, ik heb de rode pil genomen.

Sinds ik die wonderpil nam, ben ik een ander persoon geworden. Een ander persoon betekent in dit geval dat ik geworden ben wie ik ben. Ik weet weer waarom ik elke ochtend wakker word, wat de reden is om op deze aarde te zijn. Dat was ik zo’n vijftig jaren kwijt, vijftig jaren die ik in cultuurmarxistische gevangenschap doorbracht. Ik leefde in een nepwereld, zag schaduwen aan me voorbij trekken en dacht dat ze de werkelijke wereld vertegenwoordigden. Het was díe nepwereld die mij een halve eeuw van het juiste pad afhield, mij vergiftigde met sociale contructies die geen enkele manier verband hielden met de natuur. Ik was in het ootje genomen. De rode pil is mijn bevrijding geworden. Ik voel me sterk en zelfverzekerd.

Bloedeloosheid heeft plaats gemaakt voor gelukzaligheid . Ik begon namelijk de schaduwen te vervangen door de werkelijkheid. Ik ben me er nu van bewust dat grote problemen voortkomen uit het loslaten van traditionele waarden. Links (te lezen als iedereen die traditionele waarden heeft losgelaten) probeert steeds het wiel opnieuw uit te vinden, maar waarom zou je iets nieuws willen introduceren als er iets is dat al eeuwen beproefd is. Traditionele waarden hebben altijd gewerkt. Dat wisten onze voorouders. Leven volgens traditionele waarden is de meest natuurlijke en (dus) effectieve manier om je leven te leven. De rest is een fake reality, zoals o.a. geforceerd multiculturalisme, LGTB, gelijkheid tussen man en vrouw, opwarming van de aarde en feminisme. Links wil al het natuurlijke vervangen door het onnatuurlijke en dat begint al met de indoctrinatie van kinderen die schoolboekjes voorgeschoteld krijgen waarin staat dat twee pappa’s best voor een kindje kunnen zorgen en dat dat goed is voor dat kindje. Kids leren al dat geslacht ‘vloeibaar’ is, dat het niet uitmaakt. De ene dag ben je een jongen, de andere dag voel je je een meisje en “dat is OK”. In Noorwegen is er een speeltuin met een glijbaan in de vorm van een penis. Kinderen komen er druppelsgewijs uitgekropen. Als je geest decennialang gehackt is geweest, vind je dat ‘progressief’. Als je wakker bent en de échte wereld bent ingestapt weet je dat het zoiets ziek is.

Ik leefde dus lang doelloos. Ik leefde zoals zoveel mensen dagelijks leven: zonder enige richting. Veel mensen definiëren de zin van het leven als gelukkig zijn, Netflix kijken en werken. Nu is er niets mis met gelukkig zijn, maar je hebt schijngeluk en écht geluk. Dat laatste ervaar ik nu.

Nú weet ik dat ‘vrijheid’ nietszeggend is, of beter: nu weet ik dat de vijheid die we na 1945 kregen helemaal geen vrijheid is. Échte vrijheid genereer ik uit mijn verbinding met de natuur, met mijn voorouders en mijn mensen, de mensen die met mij verbonden zijn door ons bloed. Het opnieuw uitvinden van het wiel is nutteloos.

By | 2017-11-28T11:30:18+00:00 juli 5th, 2017|Categories: Column|Tags: , , , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.